Водичи

Како прегледати блокирани или избрисани профил на Фацебоок-у

Фацебоок је веб локација за друштвене мреже која повезује пријатеље и породице из целог света. Међутим, Фацебоок такође има користи за мало предузеће; Фацебоок вас може повезати са вашим купцима, запосленима, клијентима и другим предузећима. Поред тога, многа предузећа сада користе Фацебоок за ствари за које би вам обично требала компанија за односе с јавношћу. Најаве производа, опозиви производа и посебне понуде могу се објавити на вашој Фацебоок страници. Ако сте приметили да је неко од ваших запослених или клијената нестао са ваше Фацебоок странице, постоји шанса да су блокирали свој профил или га избрисали. Блокирани профил можете прегледати на два начина.

Прегледање блокираног профила када знате УРЛ

1

Одјавите се са Фацебоок налога.

2

Кликните траку за адресу на врху екрана. Избришите било коју веб адресу која је тренутно наведена.

3

Унесите УРЛ адресу Фацебоок налога за коју сумњате да вас је блокирала. УРЛ изгледа овако: „ввв.фацебоок.цом/наме“, где је „наме“ замењено налогом који проверавате. Ако не знате УРЛ адресу, нема начина да је пронађете.

4

Притисните „Ентер“ да бисте погледали Фацебоок страницу те особе. Ако се појави особа на Фацебоок страници, та особа вас је блокирала. Ако примите Фацебоок грешку, налог се брише.

Преглед блокираног профила ако немате УРЛ

1

Одјавите се са Фацебоок налога.

2

Дођите до било ког претраживача.

3

Унесите име особе или предузећа које покушавате да пронађете. Покушајте са „наме фацебоок“ и замените „наме“ именом особе или предузећа. Иако можете некога блокирати на Фацебоок-у, не можете му онемогућити гледање ваше странице из спољног извора.

4

Прелистајте пронађене уносе. Ако нађете њихов Фацебоок налог, то је знак да су вас блокирали. Ако се рачун уопште не појављује, избрисали су га.